Ontwikkelen & Implementeren van de Externe Mindset

Deze workshop leidt tot een verandering van mindset en voorziet de deelnemers met tools om zelfbewustzijn, verantwoordelijkheid en samenwerking te verbeteren.

Externe Mindset vaardigheden voor leidinggevende

Deze workshop voorziet deelnemers van managementtools die bijdragen aan het werken met de juiste mindset van leiding gevende en de mensen met wie ze samenwerken.

WORKSHOP ONTWIKKELEN & IMPLEMENTEREN VAN DE EXTERNE MINDSET

Deze interactieve tweedaagse cursus biedt deelnemers de mogelijkheid kernbegrippen grondig te verkennen en te internaliseren in discussies geleid door een gecertificeerde facilitator. De cursus wordt onderbroken door video’s, individuele en groepsoefeningen, een-op-een delen en de toepassing van de tools voor situaties op de werkplek waarmee de deelnemers worden geconfronteerd.

Als onderdeel van deze training ontvangen medewerkers acht wekelijkse video’s ter illustratie van de externe mindset in de praktijk, met oproepen tot actie die werknemers uitnodigen om de externe mindset aan te nemen, te implementeren en te operationaliseren in hun dagelijkse werk. Het videopakket bevat een handleiding met oefeningen voor gebruik met elke video. De video’s zijn vooral effectief als ze door groepsleden als een groep worden bekeken en besproken.

Deelnemers leren om:

Regelmatig de impact te evalueren van hun manier van denken en gedrag

Te werken op manieren die samenwerken, en effectieveteit ten goede komen

Hun prestaties te evalueren en zichzelf verantwoordelijk te houden voor hun impact

Op een positief manier anderen beïnvloeden

Hulpmiddelen te gebruiken om individuele en teamuitdagingen aan te pakken en conflicten op te lossen

 

Aanbeveling:
Het is nuttig om de boeken De Box, Anatomie van de vrede en/ of De externe mindset te lezen, omdat de ideeën die in deze boeken worden gepresenteerd, de fundamentele concepten en taal introduceren waarop deze workshop is gebaseerd.

 

Deze workshop is geschikt voor personen die:

Hun begrip willen vergroten van de principes van Arbinger en deze toe willen passen in hun eigen leven en werk

Hun inzicht willen vergroten in de praktische implicaties van het werk van Arbinger binnen een organisatie

De waarde willen onderzoeken van het inzetten van Arbinger bij veranderingen in hun organisatie

Schrijf je nu in voor een workshop!

WORKSHOP EXTERNE MINDSET VAARDIGHEDEN VOOR MANAGERS EN LEIDINGGEVENDE

Dit programma voorziet leiders van tactische managementtools die ervoor zorgen dat zij en hun medewerkers werken met een externe mindset. Deelnemers leren hun eigen impact te beoordelen in het ontwikkelen van hun teams. Ze leren hoe ze moeten leiden op een manier die een externe mindset bevordert gedurende de gehele proces van selectie en werving tot aan aannemen en performance management. Het programma omvat een proces voor performance management en hulpmiddelen waarmee leiders medewerkers stimuleren om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Leiders  zijn hierdoor beter staat anderen te ontwikkelen en zichzelf verantwoordelijk houden voor de resultaten. Deze zelfverantwoordelijkheid is veel effectiever en motiverender dan de standaardaanpak waarin leiders hun werknemers verantwoordelijk houden. De workshop beslaat de hele proces rondom een medewerker. Dit bevat:

* Het bepalen van mindset en potentieel talent bij het selecteren en aannemen     van nieuwe medewerkers

* Prestaties bevorderen door de werknemer toe te staan ​​verantwoordelijkheid     en verantwoordelijkheid te ontwikkelen

* Omgaan met het aanpsreken van medewerkers op hun gedrag

Resultaten en uitkomsten

Leiders zullen leren om:

  • Gebruik te maken van interview vragen die hen helpen om werknemers met een externe mindset te selecteren
  • Effective aanname & oriëntatieprocessen te implementeren
  • Verantwoordelijkheid voor prestatienormen te verhogen
  • Door medewerkers geïnitieerde maandelijkse evaluaties en prestatiegesprekken te begeleiden
  • Nuttige en duidelijke correctie te geven

Voorwaarden

Leiders moeten deelgenomen hebben aan de tweedaagse cursus Ontwikkelen en implementeren van een cursus Outward Mindset.

Voor wie?

  • Managers en leiders op elk niveau van een organisatie.
  • Aankomend leiders en managers

Schrijf je nu in voor een workshop!

Workshop materiaal

Wat klanten zeggen:

“Ik ken Arbinger al een tijdje, omdat ik de boeken een paar jaar geleden gelezen heb. En ik heb veel profijt gehad van deze workshop. Ik heb een aantal dingen geleerd die ik deed en die ik moest veranderen – dingen die ik anders niet zou hebben herkend of gerealiseerd, zonder het te ervaren in deze workshop. De boeken zijn geweldig, je kunt er veel van leren, maar het feit dat je in de workshop zit en deze interacties hebt, maakt echt een verschil.”

Jason Tokarksi

Vice President, Mountain West Investment Corporation

“Ik zou deze cursus aanbevelen aan iedereen die een verschil wil maken in een organisatie. Dit is het verstand dat we in bedrijven vaak negeren. Dit heeft zo’n impact dat je beseft dat als we dit implementeren, we een groot verschil kunnen maken in onze organisatie. We kunnen een stuk effectiever zijn, werknemers kunnen veel gelukkiger zijn, en veel betere resultaten behalen.”

Bart Olsen

HR Director, Utah Department of Workforce Services

” Arbinger leerde ons hoe het waarderen van mensen de manier is om verandering in een organisatie te creëren. Met de tools van Arbinger creëerden we een plek waar je wordt uitgenodigd om je best te doen en creatief te zijn – waar een politieke opstelling niet nodig is. Nu concentreren we ons op wat er moet gebeuren.

Lori Cushenberry

Senior HR manager, Plum healthcare

“Ik kwam zonder verwachtingen. Voor mij was het een levensveranderende ervaring. Ik denk dat het niet alleen nuttig is in de zakenwereld, maar ook in het gezin en het dagelijks leven. De resultaten zullen veel beter zijn als u dit in uw dagelijks leven toepast. Iedereen zou naar deze training moeten komen. Het is handig, eenvoudig, maar maakt echte verandering mogelijk.”

Ricio de la Puente

Executive Director , Alto Impacto

VRAAG HIER EEN WORKSHOP AAN

Met het achterlaten van uw gevens gaat u automatisch akkoord met onze privacy policy.